grzesrs, Karbowany odbłyśnik u góry , brak osłonki na żarówkę i na szkle homologacja B i K to są halogeny z opcją doświetlania i wyglądają TAK .
I mają numery 1Z0 941 700 A i 1Z0 941 701 A
Tylko patrze po twoim opisie to chodzi Ci o lampy do O2 czy do O2 FL , bo jak te drugie to innych nie ma,są tylko z doświetlaniem ( przynajmniej ja nie widziałem innych ) .
Od niedawna jestem posiadaczem O2FL w wersji elegance, z maxi-dot'em. Czy ktoś z Warszawy lub najbliższych okolic chciałby (oczywiście odpłatnie) spróbować podpiąć ją pod komputer by zweryfikować czy da się włączyć funkcję coming/leaving home? Teoretycznie mam ją widoczną w menu ustawień auta z poziomu komputera, ale niestety nie potrafię jej aktywować (uruchomić i prawić by działała).
Od niedawna jestem posiadaczem O2FL w wersji elegance, z maxi-dot'em. Czy ktoś z Warszawy lub najbliższych okolic chciałby (oczywiście odpłatnie) spróbować podpiąć ją pod komputer by zweryfikować czy da się włączyć funkcję coming/leaving home? Teoretycznie mam ją widoczną w menu ustawień auta z poziomu komputera, ale niestety nie potrafię jej aktywować (uruchomić i prawić by działała).
Z góry dzięki za wszelkie wskazówki i pomoc.
Witam,
Masz lusterko wewnętrze fotochromatyczne, a co za tym idzie włacznik świateł z funkcją auto?
Być może będę w weekend w W-wie to możemy sprawdzić temat.
O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836 Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
Z góry dzięki za wszelkie wskazówki i pomoc.
Witam,
Masz lusterko wewnętrze fotochromatyczne, a co za tym idzie włacznik świateł z funkcją auto?
Być może będę w weekend w W-wie to możemy sprawdzić temat.
Mackowski - nie mam opcji Auto przy światłach - brak również lusterka foto.
Dodatkowo w moim poprzednim poście walnąłem się - nie mam opcji CH/LH w menu komputera.
Zauważyłem natomiast, że po otwarciu auta włączane są lampki w lusterkach.
Ciekaw jestem czy jest w ogóle techniczna możliwość dodania włączania się świateł dziennych/ mijania jako CH/LH...?
Koledzy czy da się jakoś vcdsem albo odisem czy vasemustawić aby oświetlenie z lusterek świeciło przy złożonych lusterkach przy otwieraniu drzwi?
Zawsze zamykam auto z pilota ze złożeniem lusterek to wtedy się świecą aż lusterka się złożą ale przy otwieraniu nie świecą.
No i czy da się przy otwieraniu drzwi aby się lusterka otwierały?
Koledzy czy jak lusterka sa złożone to jets opcja aby podświetlenie przy otwieraniu auta sie swieciło?
Przy zamykaniu i skaldaniu lusterek sie świeci..
Witam serdecznie od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem o2 fl 2009 1.6 z fabrycznym gazem , czy ktoś w warszawie mógłby mi aktywować doświetlaniem zakrętów za "czteropaka" czy coś w tym stylu ?
Witam klubowiczy włączyłem sobie coming i leaving home w swojej octavii ale nie mogę włączyć doświetlanie zakrętów halogenami a mam sterownik 3C0937049AH czemu nie mogę tego włączyć pomóżcie mi , dzięki
Czy ktos może napisąc jeszcza raz krok po kroku jak włączyć CH i LH w Octavii II FL (bez czujnika zmierzchu). Kornrey włączyłem a CH nie mogę włączyć.
Spróbuj zaznaczyć:
Bajt 12,bit 0,Coming Home 0-Start z wylaczeniem zaplonu / 1-Start z otwarciem drzwi
Bajt 12,bit 2,Coming-Home Tryb manualny aktywny
oraz
Bajt 17,bit 5,Coming Home aktywne
Komentarz